Billån med betalningsanmärkningar

Våra rekommenderade billån med anmärkning 2023

Hjälper dig hitta ett billån på din villkor med hjälp av en enda kreditupplysning

Enklare jämför 38 långivare åt dig och hittar det bästa lånet

Lendo hjälper dig hitta ett billån med låg ränta och utan onödiga kostnader!

Undvik onödiga kreditupplysningar med hjälp av Advisa som jämför 40 långivare åt dig!

Billån med betalningsanmärkningar

Planerar du att köpa en bil men har betalningsanmärkningar, då kan billån med betalningsanmärkningar vara lösningen. Många långivare erbjuder däremot inte lån till dig som fått betalningsanmärkningar då du tidigare visat att du inte betalat det du ska. Det innebär däremot inte att det inte finns långivare som accepterar detta men visar på att det kan vara svårare att få ett billån beviljat.

Här på 1Billån.se hjälper vi dig att hitta långivare som erbjuder ett billån med betalningsanmärkningar. Trots att det kan vara svårare och ibland även innebära en högre ränta på ditt billån, kan det ge dig möjligheten att köpa en bil. För dig som inte har möjligheten att få ett billån med säkerhet, är ett billån utan säkerhet vanligare. Utan säkerhet innebär att det är ett vanligt privatlån och inte kopplat till bilen du köper.

Billån med anmärkning kan ge dig möjligheten att köpa bilen du vill ha

Du kan idag snabbt och enkelt välja ett lån som passar för dig och din situation. En anmärkning innebär ibland en svårighet att få lånet beviljat. Dock ser långivaren till din unika situation och när du fick anmärkningen spelar in. Därför kan du hitta en långivare som erbjuder ett billån med anmärkning genom att använda tjänsten här på 1Billån.se. Vi har med alla relevanta långivare som erbjuder dig möjligheten att låna pengar för att köpa en bil. Även om det är ett billån med anmärkning som du letar efter ser vi till att du kan hitta en långivare som passar.

Att ansöka om ett billån med betalningsanmärkningar går till på samma sätt som med alla andra lån. Välj en långivare som accepterar att du har betalningsanmärkningar, välj löptid och belopp, ansök sedan direkt med hjälp av ditt bank-ID.

Långivaren tar då en kreditupplysning för att få en översikt över din ekonomiska situation. Det finns billån utan UC för dig som vill låna pengar utan att det syns i din kreditupplysning hos Upplysningscentralen. Långivaren tittar även på när du fick din betalningsanmärkning och om du har skulder hos Kronofogdemyndigheten.

Skulder hos Kronofogden?

Om du har ett skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten kommer du inte att kunna få ett billån med betalningsanmärkningar beviljat. Alla skulder hos Kronofogden måste först vara betalda innan du kan få ett lån beviljat. Se därför till att du jämför noggrant mellan de långivarna du hittar här hos oss för att välja precis den långivaren som uppfyller dina krav och behov. Du vill trots allt få ett billån med anmärkning till den lägsta tänkbara räntan.

Billån med betalningsanmärkningar med låneförmedlare

Det finns flera sätt för dig att hitta rätt billån med betalningsanmärkningar. Här på 1Billån.se rekommenderar vi att du väljer en av de låneförmedlare vi rekommenderar. De tar in erbjudanden från flera långivare med en enda kreditupplysning. De samlar sedan in all information åt dig för att du enkelt och smidigt ska kunna få den lägsta räntan och de bästa villkoren.

Du kan självklart själv jämföra mellan långivare men det är inte lika enkelt att jämföra mellan över 30+ långivare när du själv ska ansöka och jämföra olika erbjudanden. Därför rekommenderar vi att du väljer ett billån med betalningsanmärkningar med hjälp av en låneförmedlare.

Vanliga krav för billån med betalningsanmärkning

När du ska hitta ett billån med anmärkning som gör det möjligt för dig att köpa en bil bör du känna till de grundläggande kraven som finns. Tänk bara på att varje långivare har sina egna krav och villkor för att du ska bli beviljad ett lån. De vanliga kraven för att du ska få ett billån med betalningsanmärkningar är följande:

  • Vara minst 18 år gammal.
  • Ha en stabil inkomst på minst 120 000 kr.
  • Sakna skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten.
  • Folkbokförd i Sverige i minst 3 år.
  • Svenskt bankkonto.

Utöver de här generella kraven kan det finnas andra krav du måste uppfylla. Inkomstkravet skiljer sig också åt beroende på hur stort billån du ansöker om. Genom att du använder en låneförmedlare kan du underlätta för dig själv och hitta den lägsta tänkbara räntan för dig.