Långivare inom Billån

Våra rekommenderade billån 2023

Hjälper dig hitta ett billån på din villkor med hjälp av en enda kreditupplysning

Enklare jämför 38 långivare åt dig och hittar det bästa lånet

Lendo hjälper dig hitta ett billån med låg ränta och utan onödiga kostnader!

Undvik onödiga kreditupplysningar med hjälp av Advisa som jämför 40 långivare åt dig!

Billån med säkerhet

Tro det eller ej men även för människor med ett välbetalt jobb och en stabil ekonomi så är det nästintill omöjligt att spara ihop tillräckligt med pengar för att köpa den där nya bilen. Om du som så många andra innan dig letar efter ett billån som kan hjälpa dig att äntligen få äga din drömbil så har du hittat rätt. På denna hemsida kommer du hitta all information du behöver om att ta ett billån med säkerhet och samtidigt hitta de bästa långivarna på marknaden.

Vad är ett billån med säkerhet?

När du väljer att ta ett billån med säkerhet så betyder det att banken, finansinstitutet eller företaget som du valt att låna pengar av använder din bil som säkerhet och på så vis har de en större garanti att du kommer betala tillbaka ditt lån.

Varför ska jag ta ett billån med säkerhet?

Om du väljer att ta ett billån med säkerhet så kommer du alltid få en lägre ränta än om du väljer att ta ett lån utan din bil som säkerhet och vem vill inte ha en lägre ränta på sitt lån?

Var kan jag ta ett billån med säkerhet?

När du väl har bestämt dig för att ta ett billån med säkerhet så finns det flera långivare som kan ge dig bra erbjudanden. Där finns till exempel långivaren Freedom Finance där du kan låna upp till 500 000 kronor för ditt bilköp men för att kunna ta ett lån så behövs en kontantinsats av minst 20 % av bilens totalbelopp. För att kunna ta ett billån hos Freedom Finance så ska du tjäna minst 120 000 kronor om året, ha fyllt 20 år och vara folkbokförd och ha en fast bostadsadress i Sverige.

Idag är det hur lätt som helst att ansöka om ett billån då du hos nästintill alla långivare kan fylla i en lånansökan på deras hemsida.

Vad ska jag tänka på innan jag ansöker om ett billån med säkerhet?

Innan du bestämmer dig för att skicka in din lånansökan till en potentiell långivare så borde du tänka på att när du ansöker om ett billån med säkerhet så kan du som max låna upp till 80 % av bilens pris. Om du inte har möjlighet att betala resten av bilens pris så kan du alltid välja att ansöka om ett privatlån eller blancolån. Du har också möjligheten att ansöka om ett billån utan säkerhet då du hos vissa långivare har chansen att låna hela bilens belopp.

När du ansöker om ett billån med säkerhet så finns där också regler angående hur gammal din bil kan vara och hur mycket den kostar, så tänk på att läsa villkoren hos din långivare noga innan du skickar in din ansökan.

Kan jag fortfarande ta ett billån med säkerhet om jag har betalningsanmärkningar?

Att ta ett billån med säkerhet när du har dragit på dig betalningsanmärkningar är svårt men det finns alternativ för dig som fortfarande vill komma åt din drömbil. Till exempel, hos Freedom Finance så kan du välja att ansöka om ett privatlån istället för ett billån när du har betalningsanmärkningar.