Långivare inom Billån utan säkerhet

Våra rekommenderade billån utan säkerhet 2023

Hjälper dig hitta ett billån på din villkor med hjälp av en enda kreditupplysning

Enklare jämför 38 långivare åt dig och hittar det bästa lånet

Lendo hjälper dig hitta ett billån med låg ränta och utan onödiga kostnader!

Undvik onödiga kreditupplysningar med hjälp av Advisa som jämför 40 långivare åt dig!

Billån utan säkerhet

Är det äntligen dags att slå till och göra din dröm till verklighet genom att köpa den där bilen du suktat efter alldeles för länge? Även om du inte vill något annat än att göra din dröm till verklighet så säger din ekonomi och besparingar nej. Men med hjälp av denna hemsida så kan du nu snabbt och enkelt hitta ett billån som kommer passa dig och dina villkor utan att du planlöst behöver leta runder efter en pålitlig långivare på nätet. Med vår hjälp så kommer du bli hänvisad till de mest prisvärda långivarna på marknaden och självklart får du också tips om hur du ska be dig åt för att hitta det bästa lånet för just dig.

Vad är ett billån utan säkerhet?

Ett billån utan säkerhet betyder bara att istället för ett traditionellt billån med säkerhet där din bil används av banken eller finansinstitutet som säkerhet så är detta lånet utan säkerhet.

Varför ska jag ta ett billån utan säkerhet?

När du väljer att ta ett billån utan säkerhet så har du ofta möjligheten att ta ett lån som täcker hela bilens belopp. Om du istället hade valt att ta ett billån med säkerhet så kan du som max låna upp till 80 % av bilens totalbelopp och om du inte själv kan betala resten av beloppet så får du ansöka om ännu ett lån, antingen ett blanco- eller privatlån.

Var kan jag ta ett billån utan säkerhet?

Om du tycker att ett billån utan säkerhet låter som något som skulle passa dig så finns det flera långivare som kan ge dig prisvärda förslag. Du kan till exempel välja att ta ett billån utan säkerhet hos ICA Banken. Här har du möjligheten att ta ett lån som täcker hela ditt bilköp med en maxgräns på 350 000 kronor. När du väljer ICA Banken som din långivare så spelar det ingen roll för ditt lån om du vill köpa din bil av en bilhandlare eller en privatperson. Just nu erbjuder ICA Banken dig en aktuell ränta på 4,89 % men deras ränta är rörlig så du kan komma att ha en lägre ränta på ditt billån.

Vad ska jag tänka på innan jag ansöker om ett billån?

Innan du ansöker om ett billån så kan det vara smart att fundera över din ekonomiska situation så att du är säker på att du kommer att klara av ett bilköp. Att köpa en bil ger en enorm frihet men det kommer också med mycket ansvar och många utgifter så som trafikförsäkring, bensin och mycket mer.

Kan jag fortfarande ta ett billån utan säkerhet om jag har betalningsanmärkningar?

Det är alltid svårt att bli beviljad ett stort lån när du har dragit på dig betalningsanmärkningar men såklart finns det undantag och långivare som kan hjälpa dig med ditt bilköp även om du har betalningsanmärkningar.

Du kan även fundera på att istället för att ansöka om ett billån så kan du ansöka om ett privat-eller blancolån där långivaren kan godkänna din ansökan även om du har dragit på dig betalningsanmärkningar. Glöm inte att om du är skuldsatt hos Kronofogden så finns där ingen långivare som kommer bevilja din låneansökan.